Logo Jantina van der Waal

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Jantina van der Waal

Praktijkadres:

Geestbrugkade 35
2281 CX Rijswijk

Postadres: Sir W. Churchilllaan 144  2282 JH Rijswijk

Voor inlichtingen of voor het maken van een afspraak kunt u met mij kontakt opnemen door te bellen naar
06-12316351

of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ook gebruik maken van onderstaand e-mail formulier:

 

Lees hier het privacy statement (opent in nieuw venster)

Geestbrugkade 35,

2281 CX Rijswijk

  

Openbaar vervoer:

Tramlijn 1 (Scheveningen, station Den Haag Hollands Spoor, Rijswijk, station Delft) stopt op de hoek van de Haagweg en de Herenstraat (Rijswijk). Vanaf de halte steekt u over  naar de Geestbrugweg richting Voorburg (van de Aldi af). U kunt dan verder lopen of bus 23 nemen. Bus 23 vertrekt vanaf de halte op de Geestbrugweg, u gaat dan één halte mee naar halte Bilderdijkstraat, dan in de richting van de bus meelopen en rechtsaf de Geestbrugkade op.

Lopend de Geestbrugweg af tot aan de brug, vóór de brug slaat u rechtsaf de Geestbrugkade op, tot aan nr 35

Vanuit het zuiden van het land is station Delft een goed station om op lijn 1 te stappen. U kunt dan uitstappen bij dezelfde  halte als hierboven.

Tramlijn 15 rijdt vanaf station Den Haag Centraal naar Nootdorp. De uitstaphalte is gelijk aan die van tramlijn 1 hierboven.

Buslijn 23 (Kijkduin, station Rijswijk, station Voorburg, station Laan van NOI, Scheveningen), uitstappen op de Geestbrugweg halte Geestbrug.  Als u uit de richting Rijswijk komt loopt u met de bus mee, en rechtsaf de Geestbrugkade op.  Als u van de andere kant komt (Voorburg) loopt u terug en rechtsaf de Geestbrugkade op.

Auto vanaf de snelweg:

Naar Rijswijk centrum
U komt binnen over de Hoornbrug, bij het eerstvolgende stoplicht rechtaf (Geestbrugweg), deze verder rijden tot vóór de brug en daar rechtsaf de Geestbrugkade op. Overdag is het gratis parkeren. 

Jantina van der Waal