Logo Jantina van der Waal

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Jantina van der Waal

Lindelaan 99
2282 EP Rijswijk

Voor inlichtingen of voor het maken van een afspraak kunt u met mij kontakt opnemen door te bellen naar
06-12316351

of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ook gebruik maken van onderstaand e-mail formulier:

 

Lees hier het privacy statement (opent in nieuw venster)

Lindelaan 99  2282 EP Rijswijk

Openbaar vervoer:

Tramlijn 1 (Scheveningen, station Den Haag Hollands Spoor, Rijswijk, station Delft) stopt op de hoek van de Haagweg en de Herenstraat (Rijswijk). Vanaf de halte steekt u over richting Herenstraat (naar de Aldi). U loopt op de Haagweg mee in de richting van de tram, richting Delft, bij het volgende stoplicht slaat u rechtsaf naar de Lindelaan. U volgt de Lindelaan een paar honderd meter, de praktijk is gelegen tegenover de Mauritsschool, naast de scooterwinkel.

Vanuit het zuiden van het land is station Delft een goed station om op lijn 1 te stappen. U kunt dan uitstappen bij de halte Hoornbrug, u steekt het naast gelegen tramspoor (en uiteraard de rijbaan) over en loopt terug in de richting waar de tram vandaan kwam. Bij de stoplichten rechtsaf, het eerstvolgende kleine straatje weer rechtsaf (Eiklaan), dit doorlopen tot de volgende grotere weg, dit is de Lindelaan, hier linksaf en naar nr. 99.

Tramlijn 15 rijdt vanaf station Den Haag Centraal naar Nootdorp. De uitstaphaltes zijn gelijk aan die van tramlijn 1 hierboven.

Buslijn 23 (Kijkduin, station Rijswijk, station Voorburg, station Laan van NOI, Scheveningen), uitstappen op de Lindelaan, halte Ottoburgstraat. U staat nu op de Lindelaan. Als u uit de richting Voorburg komt loopt u met de bus mee, na een paar honderd meter bij de Prins Mauritsschool de Lindelaan oversteken, de praktijk is naast de scooterwinkel. Als u van de andere kant komt loopt u een paar honderd meter terug.

Auto vanaf de snelweg:

Naar Rijswijk centrum
U komt binnen over de Hoornbrug, bij de eerstvolgende mogelijkheid linksaf (stoplichten), dit is de Lindelaan. Na ongeveer tweehonderd meter bevindt de praktijk zich aan de linkerkant van de weg, tegenover de Prins Mauritsschool, naast de scooterwinkel.

Jantina van der Waal