Logo Jantina van der Waal

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Jantina van der Waal

Eerste consult

U kunt een consult afspreken zonder verwijsbrief van uw huisarts.

Een eerste consult duurt gemiddeld anderhalf à twee uur.

Kosten

De kosten bedragen € 95,00 per consult.

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn een reeds gemaakte afspraak na te komen dan stel ik het op prijs dit zo snel mogelijk te weten. Bij afzegging korter dan een werkdag voor de afgesproken tijd wordt een half consult in rekening gebracht.

Kennismakingsgesprek

Als u liever eerst eens komt kijken en wat nadere uitleg wilt kunt u ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dit duurt ongeveer een kwartier. Een kennismakingsgesprek is kosteloos.

Vergoeding

Een natuurgeneeskundig consult wordt door een aantal verzekeringen gedeeltelijk vergoed als u een aanvullendpakket hebt. Ik ben lid van de LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten)

U kunt via onderstaande link bekijken of uw verzekering het consult vergoedt, of u kunt bij uw verzekering zelf informeren. Eeen aantal van deze verzekeringen vergoeden wel alternatieve zorg maar geen natuurgeneeskunde

https://www.lvnt.nl/uploads/2020/Zorgverzekeraars/LVNT%20Vergoedingenlijst%20voor%20therapeuten%202021%20versie%201.pdf

Mocht uw verzekering hier niet bij staan dan kunt u er natuurlijk altijd zelf op aandringen dat zij de behandeling wél vergoedt. Wij denken dat de natuurgeneeskunde een belangrijke bijdrage kan leveren aanhet welbevinden van mensen met chronische klachten en wij hopen dan ook dat de verzekeringen veel positieve berichten over onze behandelingen krijgen zodat zij tot vergoeding over zullen gaan.

Lidmaatschappen

LVNT lidmaatschapsnummer  10001110355

RBCZ lidmaatschapsnummer 308415R

Vanaf januari 2017 vergoeden de verzekeringen alleen nog therapeuten die opnieuw de opleiding medische basiskennis hebben gedaan. Ik heb deze herhaling in december 2015 afgerond.

lid van:

logo lvng

Landelijke vereniging natuurlijke geneeswijzen